En hårdare graviditet denna gång

Jag har precis fött mitt andra barn. Hon föddes den 9 juni klockan 8:32. Vi har inte bestämt vad hon ska heta ännu men det lutar åt Cornelia. När Frank föddes, den första, så hade jag en lätt graviditet. Jag och han mådde bra hela vägen, klart att mycket var nytt och tufft men det var ändå lätt att ta sig igenom. Den här gången har det varit jobbigare, det kändes tyngre och jag mådde inte alls lika bra som under första gången. Jag blev större och fick väldigt dålig hy, vilket jag inte alls märkte av under den första. Vi bor i Luleå och här är det inte känt för att vara varmt men senaste två månaderna så har vädret varit helt fantastiskt. Dock väldigt jobbigt då man är höggravid. Nu ska jag ta tag i mina hudproblem har jag bestämt mig för. Jag har hört mycket gott om ett ställe som heter Maria Hudvård de erbjuder hudvård och laserbehandling i Luleå. De verkar vara väldigt kunniga och jag har flera väninnor som går där, jag är tydligen inte den enda som upplevt att huden blivit sämre under graviditeten. Vad jag upplevt är att jag fått mycket utslag och nästan som små missfärgningar på huden i ansiktet och kinderna. Jag tror att det kommer försvinna genom den hudvård och behandling som de erbjuder.