Jag kan aldrig hitta den rätta presenten

Jag har verkligen alltid svårt att hitta den rätta presenten till min fru och det känns som att jag aldrig hittar den presenten som hon blir genuint glad över. Men nu tror jag verkligen att jag hittat rätt present till henne och det är att jag har specialdesignat en kudde till henne. Eller jag har väl inte gjort det, utan jag anlitade Bee Thalin som har arbetat med presentartiklar på Värmdö under flera år och hon är en designer, formgivare och fotograf som gör ett flertal olika saker till hennes kunder. Som exempel med kudden som jag har beställt, finns det ett flertal olika motiv man kan få ha på kudden och om man han ett speciellt förslag på hur man vill att det ska se ut hjälper hon självklart till med det och fixar det. Så nu har jag även beställt ett jättefint grytunderlägg som kommer vara från barnen som jag hoppas att hon blir glad över. Har ni också svårt som jag att hitta presenter till någon i din familj kan jag verkligen rekommendera henne, då hon är kunnig och hjälpsam och kommer se till att du får en väldigt fin present att ge bort. Men nu ska jag gå och lägga mig, så hörs vi imorgon i mitt nästkommande blogginlägg.